Αγαπητοί γονείς,

Με την ευχή για καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη, σας πληροφορούμε ότι o Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9 το πρωί. Παρακαλούνται οι μαθητές και οι μαθήτριες να προσέλθουν στο σχολείο λίγο νωρίτερα. Όσοι γονείς προσέλθουν παρακαλούνται να παραμείνουν στο χώρο περιμετρικά στα κάγκελα του σχολείου, διευκολύνοντας έτσι το έργο των εκπαιδευτικών.

Μετά τον Αγιασμό, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα κατανεμηθούν σε τμήματα, θα οδηγηθούν από τον υπεύθυνο καθηγητή του τμήματος στις αίθουσες που αντιστοιχούν, θα ενημερωθούν σχετικά με όσα θα ισχύουν για την φετινή χρονιά, θα σημειώσουν το ωρολόγιο πρόγραμμα και τέλος θα παραλάβουν τα βιβλία τους αποχωρώντας απο το σχολείο.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί τετράωρο πρόγραμμα (έναρξη 08:15 και λήξη 11:40). Για τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με τα κενά εκπαιδευτικών που τυχόν υπάρχουν στο σχολείο. Mέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί απογευματινή ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς στο χώρο των εκδηλώσεων για την οποία θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

!!! Όσοι γονείς θα χρειαστούν βεβαίωση για γονική άδεια, παρακαλούμε να μας το δηλώσουν με mail.

Η Διευθύντρια

Κωνσταντίνα Κοεμτζίδου

Αφήστε σχόλιο